Culinair genieten
Met Top chef-kok en toch vriendelijke prijzen

Well done, Top op culinair gebied
Wij onderscheiden ons door te werken met een Top kok die zowel in binnen en buitenland zijn culinaire vaardigheden heeft verfijnd in top restaurants. Uw gasten zullen daarover niet uitgepraat raken en dat verklaart ook de snelle groei van ons bedrijf................


Samen met onze chef-kok Barry Muns presenteren wij u graag een vrijblijvende offerte op maat. Met uw keuze voor Well done kiest u voor de zeldzame combinatie van een Top kok en toch sterk concurrerende prijzen. Wij garanderen u een uitstekende culinaire verzorging met al dan niet ter plaatse bereidde gerechten. Van een eenvoudig koud/warm buffet en een uitgebreid diner tot een smakelijke bittergarnituur.
Ook een barbecue, thuis koken of een heerlijke lunch behoort tot de onbegrensde mogelijkheden.

Well done Avontuurlijk koken met de beste ingrediënten
Voor Well done partyplanners houdt koken allereerst in dat de ingrediënten van de allerbeste kwaliteit zijn. Vervolgens komen de ideeën en technieken aan bod. Koken heeft te maken met oorspronkelijke smaken en de durf om het avontuur aan te gaan. Onze gerechten en hapjes zijn smaakvol, kleurrijk, eerlijk en gezond. Culinair genieten dus!...............


Goede wijnen
Een belangrijk onderdeel van onze visie is de wijnkeuze. Naast een inventieve keuken zorgen wij, in overleg met onze wijnleverancier, voor de juiste wijn bij het gerecht.

Neemt u gerust contact met ons op voor een afspraak bij u thuis, of bij ons op kantoor. Maatwerk is onze specialiteit. U krijgt dan een persoonlijke offerte, afgestemd op uw wensen en budget.